ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРИЛАГАНЕ НА БАД ”ТЯНШИ”

 

 

 

Обща характеристика на БАД "Тянши"

• БАД на корпорация "Тянши" се базират върху старинни китайски и тибетски рецепти с използване на най-новите биоинженерни технологии.

• Продукцията е ексклузивна , няма аналози в света (т.е няма заместители).

• Широко приложима, тъй като е жизнено необходима.

• Натурална, лесно усвояема, няма противопоказания и ограничения, не съдържа хормони и стимулатори.

• Няма тенденция да се натрупва в организма и да води до привикване.

• Не предизвиква алергии и никакви отрицателни и странични ефекти.

• Препаратите са подходящи за всякакви заболявания, за всяка възраст.

• Съчетават се помежду си във всякакви съотношения.

• Съчетават се с лекарствата, като смекчават страничните им действия.

• Съчетават се с фито- и хомеопатични препарати.

• БАД могат да се приемат от бременни, възрастни хора и деца.

• Постигнатият ефект не изчезва след приключване на приемането около 2-3 месеца.

• БАД помагат да се отстранят причините на заболяванията, в резултат на което организмът сам се възстановява и регулира нарушеното равновесие.

 

Забележи: • БАД не заменят лекарствата, те добре се съчетават с тях, възстановяват баланса на жизнената енергия след тежко боледуване. Препаратите следва да се приемат 1,5-2 часа след приемането на медикаменти.

• БАД се препоръчват на здрави хора за укрепване на здравето. Отстранявайки дисбаланса във всичките му прояви, те подмладяват организма, но и въздействат върху процеси с необратим характер при онкологични и сърдечно-съдови заболявания, диабет, имунодефицит и др.болести, смятани за неизлечими от медицината.

      БАД на „Тянши" действат на всички системи в организма, в стремеж към хармония, с подходящо съчетаване на билки, минерали и витамини постигат универсално въздействие върху човешкия организъм. Опита и мъдростта на китайската медицина, осигурява възможно най-висока ефективност на продуктите и път към здравето и красотата. Човешкият организъм знае рецептата за здраве, но е нужно да му се помогне да получи необходимите компоненти.  БАД се прилагат много широко в света. В САЩ такива препарати се използват от около 20 години, а в Европа всекидневно се приемат от 50% от населението. Продуктите на корпорация "Тянши" целят подържане на здраве, бодрост и дълголетие на човешкия организъм.

Ефикасността на БАД "Тянши" е основана върху следните принципи:

1. Организмът на човека е способен да възстановява нарушеното равновесие, т.е да се саморегулира.

2. Повечето органи и тъкани в човешкото тяло притежават способността да се обновяват, регенерират.

Чрез подбора на билки, минерали, витамини се постига универсално действие на биологично активните препарати върху организма, осигуряващи най-голяма ефективност и подобряване на качеството на живота.

Опита и мъдростта на китайската медицина, съчетани с най-прогресивни биотехнологии, осигуряват най-голяма ефективност в профилактиката и коригирането на заболяванията и откриват път към здраве и дълголетие.


Препоръчва се да се спазва последователност в прилагането на програмите: първо - възстановяване на структурата, второ - възстановяване на регулацията;  трето - възстановяване на функциите и нормалната жизнена активност на органите, системите и организма като цяло. Ефекта от прилагането на БАД може да бъде значително по-силна, ако се използват знанията за влиянието на Луната върху биоенергийните процеси и човешкия организъм. Най добре е БАД да се използват в часовете на максимална активност на органа на който желаем да въздействаме

 

ВРЕМЕ НА АКТИВНОСТ НА ОРГАНИТЕ ПРЕЗ ДЕНОНОЩИЕТО

Орган/система

Време на най-голяма активност

Черен дроб

От 1 до 3 ч.

Бели дробове

ОтЗдо5ч.

Дебело черво

От 5 до 7 ч.

Стомах

От 7 до 9 ч.

Далак и задстомашна жлеза

От 9 до 11 ч.

Сърце

От 11 до 13 ч.

Тънки черва

От 13 до 15ч.

Пикочен мехур

От15до17ч.

Бъбреци

От 17 до 19 ч.

Кръвоносна система

От 19 до 21 ч.

Обща концентрация на енергията

От 21 до 23 ч.

Жлъчка

От 23 до 01 ч.  

 

 

 

 

Продуктите на фирмата Тянши се разпространяват само по модела на мрежовия (мултилевъл) маркетинг, който е абсолютно легитимен и има неагресивен бизнес план.

За контакти: GSM 0885231615 и e-mail kubis@abv.bg