AstroZdrave.com Нашият девиз е “Да остареем в добро здраве”

  Чудните дръвчета на Лори

 

   

 

Вижте някои образци

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Какво е това, какви са тези дръвчета. Когато ги погледнем, светлината ни озарява и ние се чувстваме по-бодри и оптимистично настроени и се устремяваме по-близко до тази необикновена светлина.  Те като, че придърпват окото към себе си, и е трудно да откъснеш погледа си от тях – те преливат в многоцветовата си гама. Гледаш – да това е брезата, а просветващите в зелено нефрит, малахит или ахат са листата, а жълто оранжевите проблясъци на рутила, кварца – това са плодовете на стоящото до брезата прекрасно дърво. А основата върху която са закрепени, и тя е от естествен минерал и осеяна с красиви парченца от минерали

Да това са дръвчетата на Лори. При нея всичко се получава, и рисунките и дърворезбата, и да направи от нищо нещо, но явно, минералите са любимият и материал. Малки или големи – всички дръвчета поразяват с красотата и разноцветните, преливащи багри, и всичките те са уникати !  – няма повтарящи се модели. Особено са ефектни когато се осветят – тогава багрите им заслепяват.

Много важно, е че Лори работи така, че да задоволи всяко желание, на този който е поръчал модела, и все пак да приложи творческото си виждане.

Когато я запитах, как успява, тя отговори ”Искам с моята работа, с моя труд да успея да оживя това което творя, да го превърна в нещо, което да излъчва хармония и радост, тогава се чувствам доволна и щастлива. Това в голяма степен зависи и от подбора на минералите, като се съобразявам и със желанието на този за когото е предназначен предмета на моя труд. Особено важен е стремежът ми да твори с естествени минерали, доста труден въпрос, когато има толкова изкуствени образци”.

Няма да е пресилено, ако кажем, че дръвчетата, осеяни с различни минерали даряват красота, здраве и късмет. 

Скъпоценните камъни са посредници между силите на макрокосмоса  и микрокосмическия свят на човека и оказват влияние върху неговите действия. Това се дължи на възникването на определени вибрационни свойства в минералите в резултат на звездното излъчване. За това можем само да спечелим от по-тясното ни общуване с поредицата от минерали, които  съответстват на нашия  зодиакален знак.

Пушкин  твърдял, че карнеолът е източник на неговото вдъхновение и винаги носел този камък . Гьоте е познавал много добре минералите и тяхното действие. Той ценял изключително много минералът хиалит – рядък вид опал. Според стари писания който притежава този камък, може да оказва влияние върху умовете и сърцата на хората. И действително неговият гений е оказвал и продължава да оказва силно влияние върху умовете и сърцата на хората.

Дръвчетата на Лори са уникални. Те са не само красиви с различните отблясъци на светлината, но въздействието им е много по-дълбоко. Всеки камък носи своето послание. Подборът на минералите, с които Лори декорира своите дръвчета са в зависимост от бъдещия притежател. Най-напред се поставя камъкът на зодиакалния му знак. После следват три задължителни камъка :

         розов кварц - за да дава и получава любов;

•       планински кристал –за да премахва отрицателните излъчвания в неговия обсег /от  електронните апарати - телевизори, компютри,  GSM, както и от недоброжелателни посетители /

•         аметист – камъкът на разума, подпомагащ в избора на решения.

После може да се добави авантюрин, който поддържа оптимизма; защитава от чувството на страх; аквамарин, който премахва усещането за хаос, подрежда мислите, носи спокойствие и т.н.

Разбира се решаващата дума има клиентът той може да добави други камъни по свой вкус и вътрешно усещане.

Тогава вярвам, че ще се получи вълшебно дръвче, уникат, който ще бъде източник на радост и вдъхновение за притежателя му.

Но това което прави тя не са само тези дръвчета, каквото и да захване носи радост, светлина и доброта!!!!

Запитах я, какво ще кажеш за посетителите на Сайта!!! "Нека бъдат здрави и към всичко на този свят да се отнасят с ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ!"

 

 

 

 

                                                               

                              За контакти: e-mail: kubis@abv.bg

                                                   GSM: 0885 23 1615