Подарък за жените от различни зодиакални знаци

       

Жените от различните зодиакални знаци имат различни психологически предпочитания и нагласи, когато трябва да им се направи подарък. С настъпването на всеки зодиакален знак, ще даваме какви общи предпочитания имат нежните представителки на съответния знак.

Сега представяме какви са предпочитанията на жената от зодиакалния знак  Скорпион !   bouquet

 

 

 

     

Подарък за жената Скорпион

Жените-Скорпион са много чувствени натури. Общувайки с тях, винаги следва да се помни, че в техните жили от време на време, а обикновено и доста често тече истински огън. И това независимо от факта, че Скорпиона традиционно се счита за Воден знак. Много от представителките на този знак са просто жени - вамп. Те са привикнали да получават всеобщо възхищение и уважение. Затова, дарявайки им нещо, е много - трудно да им се угоди. Обикновено, те са достатъчно състоятелни, обикновено вече имат всичко, затова да им се направи подарък е доста главоболна работа. Но от всяка  ситуация може да се намери изход. Дарявайки подарък, вие трябва да поразите нейното въображение. Тя ще оцени по достойнство такива необичайни подаръци, като кон със собствена конюшня или малко шале в планината. Ако на вас, засега, тези подаръци не са по джоба, не се отчайваите, винаги може да се намери изход. В такъв случай подарете й очарователно марково долно бельо от скъп магазин (предварително осведомени за нейните размери) или дреболийка от полускъпоценен камък. Е ако е по възможностите ви, нека бъде от скъпоценен камък, тя няма да ви се разсърди. Но бъдете внимателни и изобретателни, не забравяйте какъв камък подхожда на Скорпиона, а още по-добре ако знаете какъв камък предпочита представителката на този знак и на вас много неща ще бъдат простени.

Скорпионът винаги е искал доказателства за уважение и почит. Най- безценният подарък, който можете да му направите е да намерите художник, който да увековечи лика им. Другата възможност е да им подарите огледало с размерите на стена или красива рамка за семейните портрети. Скорпионът търси крайностите и изненадите. Опаковката на подаръка има голямо значение за него. Намерете специалист, който добре да оформи букета и не на последно място изрепетирайте начина, по който смятате да поднесете дара. Подгответе се психически да общувате в претенциозна и дори снобска среда.