ШАРМ, ТЕМПЕРАМЕНТ И СВРЪХЕСТЕСТВЕНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ЗНАЦИТЕ ОТ ЗОДИАКА

 

Шарм на знаците от Зодиака

За всички е актуална темата са взаимоотношенията: с близки хора, колеги по работа или съседи по жилище. А у всеки знак има своя тема, свой "златен ключ", с помоща на който може да се отвори всяка врата във взаимоотношенията!

 

Шарм на Скоpпиона

Сила на характера, непоколебима цел, изискваща праволинейност, сила на волята и стремеж да се отива до край – това са най- "отчетливите" черти на Вашия характер. Сpед съперниците, практически няма равни на Вас. А тъй като силния, излизащ победител от всички жизнени неприятности човек винаги заслужава признание, е много просто да се разбере, че Вие винаги ще бъдете пълни с обаяние, ако ще следвате пътя, начертан за Вас от природата. Има, наистина, такава възможност, че Вие понякога бивате прекалено непреклонни. В този случай Вашата непримиримост и даже враждебност по отношение на Вашия конкурент може да играе /работи/ против Вас. Към Вас по-бързо ще дойде признание, ако Вие не намалявате нечии достойнства за своя  угода. Не се вълнувайте, славата е достатъчна /има/ за всички, а помнейки за Вашия космически дар от сили и pешителност, няма никаква нужда да се обиждате на тези, за които е дадено късче обаяния малко повече или по-малко. Скоpпиона не може да обхване необятното. Ако Вие желаете да бъдете истински обаятелни, най-добре от всичко е да споделите своите знания, да изберете пpофесия, която да ви позволи да научите дpугите, как пpавилно да живеят и мислят. Очарователен, сияещ, пълен с жизненост и хумоp, ексцентpичния Скоpпион излъчва очаpование, не пpилагайки за това някакви особени усилия, ако чеpтите на неговия хаpактеp се пpоявяват естествено. Бъдете великодушни и снизходителни, пpощавайте на хората техните недостатъци.

 

 

Темперамент и взаимоотношения на знаците от Зодиака

В своята ежедневен живот човек понякога се оказва в състояние на неувереност за правилноста на своя избор. Ние избираме професия искаме правилно да разберем околните, даже в наи-дребните свои предпочитания да бъдем абсолютно уверени. Астрологията позволява на човека по-добре да разбере самия себе си, а това, както е известно, от древни времена се е считало за една от най-трудните задачи. Всеки, който макар и малко се е докоснал до тази наука, бързо започва да разбира, че е нужно да приема  другите хора такива, каквито те са, и да не се старае да ги промени или превъзпита.

Понятието стихии, се отнася към най-важните енергетични архетипове  на Вселената.  Например, древните гърци считали, че Огъня е свързан с моралните способности на Човека, Водата -  с естетическите и духовните, Земята -  с физическите, а Въздуха - с интелектуалните.

 

Темперамент и характер на Скорпиона

Скорпиона – е знак на секса и смъртта, силно влияeщи на другите. Знак Воден - женствен, постоянен, необуздан, мълчалив, ловък /хитър/, плодовит. Девиза му: "Песни за любов на бойното поле". Управляем от Марс, Скорпиона се намира под влиянието на Плутон, най-новата от Планетите. Водата на Скорпиона е неподвижна, противоположно на водата на Рибите (океан), Рака (извор).

Скорпиона има лоша репутация. Него го свързват с осми дом – дома на смъртта, забравяйки, че като цяло това е дом и на богатство, наследство, блага. Изменчив или постоянен Скорпиона притежава огромна съпротивляемост и както Феникс може да възкръсва, да се възражда.

Над Скорпиона властвуват две качества  на Марс: еротизъм и агресивност. Този тип живее на големи обороти, с пълна сила с редуване на успехи с неуспехи. Сухия и зноен Марс придава на Скорпиона упоритост и избухливост, той притежава войнствени качества. В Скорпиона има опасна енергия, както при Овена. Скорпиона – това е двойственост между любовта и смъртта, енергия, драма, страст, тайни, индивидуализъм, бунт.

Плутон символизира дълбочината на душата, дяволския образ. Скорпиона олицетворява скритата животинска сила и се утвърждава уверено и безпрекословно. Това се проявява в безпорядък, сдържане на жизнените стремежи, и води към вътрешни конфликти, задушаване /астма; задух/ и невроза (безжалостния Плутон разкрива в дълбочина смисъла на съществуването). Това е властен, неистов, инстинктивен характер, неудържим, даже ако огъня е скрит под маската на инфантилност.

Скорпиона носи в себе си силни страсти, дремещи, но не умиращи. Този характер не се променя. Доволен от самия себе си, въпреки външните промени. Той знае какво иска. Същността на неговата натура - решителност. Вкуса към живота е неутолим. Бунтува се при всяка принуда, непокорен до анархизъм, ако му противоречат.

Индивидуалист, презиращ общественото мнение и обичай. Родил се под нехармонично небе, неговите решения са окончателни. Подготвен /въоръжен/ за живота, умее да се защитава, но се бои да атакува, благодарение на твърдата воля и настойчивостта.

Голямо е влиянието на Скорпиона върху другите знаци. Той прониква в душите на другите с един поглед: сам недоверчив, тайна непроницаема и недостъпна. Осъществяването на чувствените желания по загадъчен начин го освобождават, успокояват и възвишават.

Не е клюкар и не е експанзивен. Скорпиона е трудолюбив и в голяма или по-малка степен е садист-мазохист. Агресия и еротизъм – най-пагубния и плодовит знак.

Жените-Скорпиони, са забележителни кулинари. Обикновено със среден ръст, плътни, със силни крайници и плътно лице. Много работоспособни. Като цяло са активни, горди, сдържани, взискателни, любопитни, раздразнителни, бурни, замислени. Изследователи и наблюдатели, завистливи, иронични и противоречиви. Тях лесно можете да развълнувате, способни са на доброта, склонни към магнетизъм и силна сексуалност; реформисти, понякога ясновидци, умеят да обуздаят своите химерични планове и конструктивно да използват своята воля. Обичат борбата, никога не падат духом, преодолявайки трудности. Обикновено имат много деца.

Сред тях може да се срещне типа "фаталната" жена.

 

 

Свръхестествените способности и таланти на знаците от Зодиака

Може да искате да узнаете, какви свръхестествен способности и таланти притежавате вие или вашия любим?

Може би някога сте се запитвали, защо загубените в къщи вещи веднага се намират, когато на гости идва вашата приятелка - Скорпион; вкисва яденето, стига само свекървата – Овен да се появи в кухнята, или в портфейла ви се завъждат пари, наскоро след тоста за ваши успехи, повдигнат от брата - Телец?

Всеки знак на Зодиака има свои свръхестествени способности, които някои наричат магия, други интуиция. Всеки знак отваря пред нас "врата", през която може да се проникне в общото информационно пространство, да се узнае много за нашето минало и бъдеще и, разбира се, да се повлияе на настоящето. Разбира се, за това е необходимо да се поработи, да се събудят тези способности, които в много хора дремят. 

 

Какви способности в това отношение притежава Скорпиона

Енергията на Скорпиона е най-мистичната. Да гадаят, предсказват, да узнават съдбата по звездите – на него е по силите всяко вълшебство. Но особено много Скорпионите се отличават в домашните магии. Даже само с едното им присъствие те умеят да оградят жилището от всички неприятности. Ако чувствате, че в жилището се е натрупала много негативна енергия, поканете на гости приятелка, която се е родила под този знак. И… я помолете да помогне да се измие посудата или да се обърше праха. Кажете, че никак не успявате да направите това, а всеки момент трябва да дойде любим човек . . ..  И тогава ще видите: след такова съвместно почистване, ще се намерят много загубени вещи, а бедите ще заобикалят вашия дом в страни.

 

За ДОБРИТЕ неща доста написахме, А КАКВИ САЛОШИТЕ СТРАНИ НА Скорпиона!

Независимо от всичките положителни страни, всеки представител на дадена зодия има и някои негативни страни, които се проявяват в различна степен, съобразно духовното развитие на индивида и положението на останалите елементи в рождената карта.

Какви негативни страни могат да се изяват в хората от зодията Скорпион! 

Скорпионът има много положителни качества, но като, че ли негативните са повече. Много често това е най-двуличният от всички знаци, има доста тежък характер, нерядко презира по-слабите от себе си, и понякога е в състояние тежко да ги унижава.

Изключително злопаметен е, и при това обикновено е в състояние с години да чака, за да осъществи коварния план, който е измислил, за да си отмъсти. В живота най-често върви, без да се замисля за околните, просто мачка наред всеки и всичко, което се изпречи на пътя му. Обикновено никога няма угризения за миналите си постъпки.

Не е рядко да бъде сексуално извратен, да харесва едновременно садистични и мазохистични техники.

Е МОЖЕ И ОЩЕ ПО ОСТРО ДА СЕ КАЖЕ!!!!

Вие понякога сте дребно отмъстително чудовище. Вие проектирате вашата несигурност във всички около вас. И удряте на първо място по тези, които са най-важни за вас. Обичате да гледате страданията на другите, само защото сте се убедени, че те заслужават това страдание. И по този начин, често можете да отровите всички, с които общувате.

 

Каква е мисията на Скорпиона в живота!!!

        Скорпионите са изкусителни, неразгадаеми, мистични. Те са тук, на земята за да пазят тайни. Тяхната цел е да карат въображението на хората около тях да работи, а те да показват, че всяко нещо си има своята цена, която трябва да се плати.