ЗДРАВЕ ПО СИСТЕМАТА НА професор КАЦУДЗО НИШИ

 

Японският професор Кацудзо Ниши е създал уникална Система за Здраве. Тя не е само комплекс от правила и упражнения, а е цялостна философия за начин на живот, съгласно законите на природата. Тази система е насочена не да лекува болестта, а да създаде в организма здраве, да върне човека в неговата истинска същина, неразривно свързан с обкръжаващият го свят, с природата, Вселената, която не познава болести, а знае само здраве.

 Тя е насочени преди всичко към оздравяване на кръвта и кръвоносните съдове. Така е защото "здравето на човека зависи от това, как се движи кръвта по съдовете, протича безпрепятствено, каква е  скоростта и силата на нейното движение, доколко съвършен е съставът й", Ето защо да победите инфаркта, атеросклерозата, инсулта, разширените вените и много др. заболявания ще ви помогне Системата за Здраве на Кацудзо Ниши.

Кацудзо Ниши бил слабо, болнава дете, за което лекарите ясно поставили диагноза - едва ли ще доживее до 20 год.  За него не останало друго, освен да чака смъртта или  да търси нови пътища за изцеление в собствените си скрити сили, съществуващи в душата на всеки човек, в обкръжаващият свят, природата и в цялата Вселена.   

Анализирал и проверил на практика огромно количество натрупани човешки знания в областта на естественото оздравяване на човешкия организъм, професор Ниши е подбрал всичко най-ефективно и действено, и го обединил в цялостна завършена система. Той е оставил след себе си огромно количество материали, за които широката общественост в България знае малко. На основата на методиките на Ниши, в Токио работи цял институт, благодарение на който хиляди хора  са се излекували от най-тежки заболявания. Надяваме се, че Системата „Ниши” ще помогне да приложите ваш собствен път към Здравето и Хармонията в себе си и към Света.

За контакти и повече информация, GSM 0885 23 16 15

    КАКВО Е ТОВА ЗДРАВЕ И КАКВО БОЛЕСТ

    КАК ДА СТАНЕМ СИЛНИ ПО ДУХ

  НАУЧЕТЕ СЕ ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ

   ЛЕЧИТЕЛНИТЕ СИЛИ СА ВЪТРЕ В НАС

   ТРЕНИРОВКА НА СЪЗНАНИЕТО

   НОРМАЛНОТО КРЪВООБРАЩЕНИЕ

   УСВОЯВАНЕ НА ПРАВИЛНОТО ДИШАНЕ

  ОЗДРАВЯВАНЕ СЪС СИЛАТА НА ДУХА