КАК ЖЕНАТА ДА ЗАВОЮВА И ЗАДЪРЖИ МЪЖЪТ   

Как да завоюваме и задържим мъжа    newsm78

«Ще се омъжа ли за него?», «Защо той не ми обръща внимание?», «Как да го накарам да се влюби . . .?»… Често жени се обръщат към астролога за помощ, да изяснят, как да направят впечатление на любимия мъж, да го завоюват и в крайна сметка да се обвържат с него . . . . .

Много жени, уморени от неопределеността на срещите и желанието за «граждански брак», питат, как да убедят мъжа да се жени. Това наистина е актуална тема, когато много мъже се стремят към свободни отношения и се стараят да избегнат официалното оформяне на отношенията. Това най-често не радват представителките на прекрасния пол. Нали за тях е нужно да почувстват себе си единствена и неповторима в обятията на любимия мъж, да се почувстват защитени и да получат условия за раждане и възпитание на децата. Тези желания са естествено заложено в тях от природата.

Да се влюби (завоюва, очарова, плени . . .) т.е. да направят на мъжа такова впечатление, че той да ги оцени като напълно приятна във всяко едно отношение. Астрологията може да научи как всяка жена да стане за своя мъж единствена, любима, той да се убеди, че без нея неговия живот не е приятен и мил, и да реши да проведе остатъка от живота си във нейното общество. 

Астрологията може да подскаже, на всяка жена, как най-правилно да се държите със своя мъж в една или друга ситуация в зависимост от особеностите на неговия хороскоп, да бъдете ли скромна и пасивна или разкрепостена и активна. Представителите на всеки знак от Зодиака имат свои наклонности, които ако се знаят, жените може да се опитат по-добре да разберат своя любим, и да стане тя за него много-близък човек, той да осъзнае необходимостта от създаване на семейство и да направи дългоочакваното предложение за нейната  ръка. Разбира се ако тя наистина желаете това.

За да подберете особените ключове към сърцето именно на вашия мъж, си заслужава да се запознаете с неговия хороскоп подробно и да изясните:

къде се намира Венера, положението на която в хороскопа на мъжа сочи, какъв тип жени го привличат повече и какво поведения от тях очаква той;

къде се намира Луна, положението на която може покаже - каква жена този мъж би искал да види като своя жена, и майка на децата му.

Образа на женствеността и сексуалността, предизвикващи истински интерес и истински чувства, изначално са заложени в хороскопa на всеки мъж. Да узнаете за тях можете самостоятелно, ако владеете основите на астрологията, или с помощта на професионалeн астролог.

 

Скорпион: между делата

Мъжът Скорпион често се увлича от силна, непристъпна жена, която желае да завоюва. Ако на вас много ви се иска преди всичко да пофлиртувате и да се развлечете, то е достатъчно да бъдете откровени, понеже Скорпион, най-вероятно, ще приеме вашето сексуално предизвикателство. За сериозни отношения със Скорпиона, обaче на вас ще се наложи да устоите на битките и в крайна сметка да си позволите да победите.

Но има и друг вариант – да станете съратница и другар, което ще ви позволи да се сближите със Скорпиона, да повоювате заедно с него. Такова съюзничество много скоро може да доведе и до баталии в леглото, след които вие ще станете още по-близки другари.

Към официално оформяне на отношенията Скорпионите се отнасят достатъчно равнодушно, но се случват и приятни изключения от правилата. Мъжете Скорпиони ценят в жената ума и предаността. Те обичат интимно и доверително общуване, интересни спорове, отстояване от всеки партньор на своята гледна точка.

Дискусиите могат да се прекратяват от сексуални действия в спалнята, чрез които Скорпиона ще разрежда нажежената обстановка. Възможни са както бурни кавги, така и нежни примирия. Мъжете от този знак са много ревниви и страстно желаят да владеят любимата жена. Да отблъснеш Скорпиона от жена, станала скъпа и близка, може само измяна или подлост.