АСТРОЛОГИЧНИТЕ СЛЪНЧЕВИ ДНИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА

 

= 21 октомври-5 – ти слънчев ден

5-ия слънчев ден е ден за земеделие, изискващ от нас смирение и подчинение.

Тотем - Магаре, символ на благочестие и покорност.

Анти тотем – Заек-плъх, затова сексуалната разпуснатост, пиянство и раздори в този ден ще укажат на признаци за нашето осквернение.

Препоръчва се много да се трудите в този ден, да обработвате земята, да се грижите за "земното" във всички негови ипостаси, в това число и за тялото. Ден за подписване на важни документи. Не се препоръчват сексуални връзки.

Добри знаци са, тези които са свързани със земя, но не бива да се измърсите в нея. Добре е, ако срещате птици.

В яденето се препоръчват каши, зърнени продукти, кореноплодни. Нежелателно да се започва цикъл на гладуване.

В петия ден са добри конкретните, реални сънища.

Предмети на силата - чанта, кошница.

Цветове на деня – хармонични цветове са житните, златисти, бяло-розов, жълт. Нехармонични са ярките, биещите на очи цветове.

Камъни на деня: розов родонит, жълт ахат, розов шпинел.

Числа на деня - 24, 5, 60, 29.

 

= 22 октомври -6 – ти слънчев ден

6-ия слънчев ден е ден на хармония и лечителство, ден на "мъртвата вода". Това е време на осъзнаване на вътрешната вяра, на способността да се пресъздаде загубената цялостност, време на победи над комплексите.

Тотем - Гълъбова Сойка или Жерав, символи на откровение и посвещение, на обединение на хората на духовна основа: "от сърце към сърце".

Анти тотем - Пиявица, символизираща вампиризъм, приспособленчество.

Препоръчва се в този ден да се установяват родствени връзки, да се работи с генеалогичното дърво, за занимания с деца и със своето физическо здраве. Това е ден на преображение, в който може да се разплетат кармични възли. Лечителски ден, когато водата придобива уникални свойства и с нейна помощ е добре да се започне чистка на кръвта, на енергетичните канали и кожата. Операции не се препоръчват. Не бива да се осквернява вода.

Към добрите знаци в този ден може да се отнесат всички поличби, свързани с птици и вода, но прекъсването на водата предупреждава за снемане на защитата от нас. Лоши поличби - сухота, празни ведра, кръв. Препоръчва се да следи за миризмите в този ден.

Сънища: да се видят птици е знак за скорошно получаване на добри известия. Да плавате в чиста вода е  към удача, в мътна -  към болести.

Деня е свързан с храна и пиене, затова да се пие най-добре е повече.

Предмети на силата  - кана, голяма чаша.

Цветове на деня - сребристо-гълъбов, седефен. Към нехармоничните цветове се отнасят зеления, червения, черния.

Камък на деня - бял нефрит,  и не се препоръчва да се носят никакви кварцове.

Числа на деня - 6, 20, 51.

 

= 23 октомври -7 – ми слънчев ден

7-ия слънчев ден - е ден на "живата вода". Това е време за укрепване на традициите,  най-добрия ден за любов, зачатие на дете, творчески начинания.

Тотем - Бял Ястреб, Албатрос, символ на порив, безстрашие, творчество.

Анти тотем – Конска муха, щръклица, разносвач на духовни и физически болести.

Препоръчва се да се започват големи творчески дела, да се садят растения, да се веселите, пеете. Най-добре е да се проведе този ден извън дома, да се отиде на сауна, да се напарите. Препоръчва се също да се носят по-малко дрехи, да се запазва вътрешната топлина.

Добре е да се очиства дома от насекоми, гризачи и мръсотия.

Добрите поличби и сънища, са свързаните с плодове и растения: паднали плодове, клони и т.н., а също с гореща вода, ярка светлина.

Добре е да се ядът житни растения, да се пие мляко, сокове, може и вино.

Предмет на силата - метла, свързана с изцеление и очистване, символизираща силата на свързването.

Цветове на деня - златист, бяло-жълт.

Добре е да се носи сердолик (халцедон; сардоникс) – камък на безсмъртието.

Числа на деня - 7, 13, 49 (главно),  56.

 

= 24 октомври -8 – ми слънчев ден

8-ия слънчев ден - е ден свързан с прехода в ново качество, с преображение, прозрение. Ден на чудеса и подмладяване.

Тотем на деня - Мангуста, символ на риска и свободата.

Анти тотем - Съсел, символизиращ паника, страх от промени.

Това е ден на "чистия лист", време за освобождаване от старото, ненужното, затова се препоръчва да се стрижете (подстригвате) и всичко от себе си да измивате. За този ден най-добре е нищо да не се планира. Върви на тези, които се чувстват освободени, свободни.  Добре е да се  проявява гостоприемство, да се завързват нови познанства, да се сключват устни договори. Добър ден за кратки пътувания, авантюри. Може да се правят операции.

От поличбите е добро всичко, което пада от небето. Добрите знаци са, свързаните с електричество, мълнии, светкавици. Лошо е да изпитвате усещане за своята зависимост и не-свобода.

Полезна е разнообразната храна, добре е да се пробва нова.

Сънищата ще бъдат пророчески, ако те са ярки и близко до утрото.

Предмет на силата - две кръстосани копия.

Цветове на деня - в дрехите не трябва да има унили тонове, които могат да привлекат негативи. Добри са сочните тонове, преливащи един в друг.

Камъни на харизмата -  лазурит, брилянт.

Числа на деня -  8, 64 (главно), 75.

 

= 25 октомври -9 – ти слънчев ден

9-ия слънчев ден -  това е ден на небесния огън. Той е свързан със сияние, разкриване на творческия потенциал. Това е ден за начало на нови дела, пътешествия, мисионерства, обединяване на хората.

Тотем  на деня - Лъв, мощен, величествен, но скромен.

Анти тотем - Хиена, символ на завист и гаврене със светините.

Препоръчва се в този ден да се държи в дома постоянно запален огън. Добре е да развивате своята енергетика: да идете в храм, да извършите религиозни обреди, физически практики, да се започне 21-ин дневен очистителен цикъл. Добре е да се изгаря всичко старо и ненужно, да се лекувате с огън и благовонен дим.

Добра поличба днес – това е вятър, разтварящ прозорци и врати. Повишението на температурата на тялото в този ден е знак за благодат, докато усещането на хлад, тръпки свидетелства за недоволство от нас на Ангела-хранител. Лошо е, ако гасне огъня, случват се пожари, самозапалване, изгаряния, дим, пожарища. Добра храна е всякаква, но гореща, бързо усвояема. Да се готви храна в този ден не се препоръчва, за да не се оскверни огъня. Добре е да се пости. Сънищата ще бъдат пророчески, ако се присънят много хора. Да се събудите в този ден е най-добре радостни и да бъдете бодри.

Предмети на силата - комин, кадилница, мангал.

Цветове на деня - "лъвски", тоест  в дрехите е добре да има блестящи, кафяво, охрис-то, жълто. Лошо е да се облича дреха със син цвят.

Камъни на успеха - пироп (огнен гранат), рубин.

Числа на деня - 81, 27, 68.

 

= 26 октомври -10 – ти слънчев ден

10-ия слънчев ден се счита за ден на божествените води. Това е ден на познание на съкровеното, за самоанализ и медитация, за освобождаване от страховете.

Тотем на деня - Делфин, мъдър помощник, символ на спасение, разкриване на тайните на света и на човешките души.

Анти тотем - Мурена, символ на порок, кръвожадност, цинизъм.

Препоръчва се шепнене на молитви, молитви на вода. Добре е да бъдете по-близко до природата, да отдъхвате. Не желателно е да се замърсява вода, да се вземат лекарства.

Добра поличба — разлята вода, дъжд. Лоша поличба – падане на коса, зъби; счупен ток на обувка, жажда.

Препоръчват се сладки сокове, млечна храна.

Сънищата ще са пророчески. Добре е много да се спи. Добре е в съня да плавате, да се видят живи риби, плодове, гъби, а е нежелателно да се види огън.

Предмети на силата: кофа, черпак, кладенец, тризъбец, котва.

Цветове на деня: най-добре е да се обличат тъмни, сиво-зелени тъкани, прозрачни, воали.

Камъни на деня -  прозрачни, тъмен синьо-зелен аквамарин.

Числа на деня: 20, 41.

 

= 27 октомври -11 – ти слънчев ден

11-ия слънчев ден -  е ден свързан със Слънцето. Ден светещ, блестящ, радостен. Това е най-щастливия ден на топлина, светлина, деца, когато се заличават плодовете на нечистите дела. Време на познания и откриване на  света. Ден свързан с грамотност, четене, учене.

Тотем - Скорец, сеещ наоколо душевна чистота, радост, щедрост.

Анти тотем - Къртица, символ на мрака, скъперничество и изолираност.

В този ден се препоръчва всичко да се прави леко, бързо, да се привежда дома в порядък, да се приемат гости. Нежелателно е да се започва цикъл на продължително гладуване, да се осквернява въздуха, например да се пуши. Не се препоръчва да се отказва на децата и нещо да се планира.

Добра поличба - всяка неочакваност, сюрприз, слънчево време още с утрото, падащи книжа, прилетяла птица. Ако излизайки сутрин от дома, видите, как играят деца – това е знак за предстоящо богатство. Птица, влетяла в дом, даже ако това е книжен гълъб, е указание за очакващ ви приятен сюрприз. Знаци за загуби се счита счупена ключалка, разбито стъкло, счупена катарама.

Добре е да се яде много, но не сладко и не месо. Може да се пие пиво. Сбъдват се само сънища които са конкретни и само тези, в които сте сънували роднини и близки хора, а те се тълкуват директно. Ако сте сънували коне или конски подкови -  това е знак за разрешение на кризисни ситуации, освобождаване от някакви проблеми.

Предмет на силата – двустранен дървен гребен.

Цветове на деня - ярки, златисти, с жълт блясък.

Добре е да се надене златист авантюрин.

Числа на деня: 34, 79.

 

= 28 октомври -12 – ти слънчев ден

12-ия слънчев ден е ден свързан  с Луната. Посветен е на женското начало, на майчинството. Това е ден на астрално очистване и пробуждане на живота. Един от най-добрите дни за зачатие на дете.

Тотем на деня - Бяла Сова, хранителница на дома, символ на интуиция, прозрения и разобличаване на нечистите.

Анти тотем - Чакал, символ на дребнавост, плагиатство, подлизурство.

Препоръчва се в този ден да се моли за милост от Ангела Пазител и да се отдава това, което просят, например, милостиня. Нежелателно е да се обиждат домашните животни, да се прекарва времето на улицата, пред хората, да се отдавате на униние. Не е добре да бъдете прекалено настойчиви, най-добре е да се ръководите от интуицията. Може да се отпуснете, да се носите в потока с другите. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили.

Главна поличба на деня се явява отношението към нас на домашните животни, което ще покаже скритото отношение към нас на обкръжението. Не е лошо да попаднем под дъжд, да намерим дребни монети, отломки, пера.

Препоръчва се течна, не остра и не животинска храна: каши, кисел.

Време на предсказател-ни символични сънища, особено преди зазоряване. Предмет на силата - кълбо, на който е добре да се медитира, а също риза.

Цветове на деня – хармонични са не проявените, размити тонове. Благоприятен ще бъде сребристо-синия цвят, а нехармонична е жълтата гама.

Благоприятни камъни днес са: селенит, адуляр.

Значими числа на деня: 32 - мъжко, 71 - женско.